Billede af Aarhus havn brugt på forsiden af denne hjemmeside

hjemmeside | priser

Alt er ALTID

INKLUDERET

HOS NP DESIGN ER ALT INKLUDERET I PRISEN 
Vi har inge skjulte gebyrer eller des lige, kun den faste pris vi aftaler ud fra projektets omfang. Ikke desto mindre får du også ubegrænset fri support og sparring – helt uden meromkostninger!

Kort sagt får du HELE samlet et STED!

Mockup fotos af npdesign.dk forside

Nedenfor finder du gennemsnit priserne for de hjemmesider
NP Design har udviklet

Priserne er cirka priser, men kan variere alt efter behov og ønsker. Udover selve opbygning af en hjemmeside, kan du se, hvad du også får med i den lave pris. Som sagt tilbyder NP Design alt INKLUSIV!

SUCCES med sin eksisterende hjemmeside!

Har du allerede en hjemmeside? Ønsker du at optimere denne, så er NP Design svaret! Vi kan redesigne eller tilføje ny funktionalitet til din nuværende hjemmeside. ALTID til en fast LAV timeløn!

Mockup foto af denne hjemmeside vist på iPhone

HØJ kvalitet til LAVE priser, hvordan?

LAVE OMKOSTNINGER – LAVE PRISER!
Vores mål er, at du skal få opfyldt dine drømme og ønsker uden at betale for meget. Hvordan? Vi har ikke et fint kontor men arbejder hjemmefra og holder teammøde på DOKK1 i Aarhus en gang ugentligt. Kunderne møder vi enten online eller på et offentligt sted. Dermed er huslejen sparet. Vi planlægger hvert projekt omhyggeligt, således vi aldrig løber i den forkerte retning.

Ovenstående betyder ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Udover at vi er passionerede omkring vores arbejde, finder vi vores motivation i at have glade og tilfredse kunder! Vi tror også på, at vores kunder vender tilbage til os igen og igen, når de behandles godt… og ikke mindst, at vi bliver anbefalet til nye kunder.

NP Design byder dig velkommen som kunde 

Dit
FORETRUKNE

danske

BUREAU

Stil os en opgave og vi lover, at vi løser den til UG… uanset opgavens omfang! Vores fornemmeste opgave er, at du glad og tilfreds vender tilbage til os, næste gang du har brug for hjælp til at styrke din forretning!

  • WEB-DESIGN 100% 100%
  • INTEGRATIONER 100% 100%
  • SEO 100% 100%
  • IT-SUPPORT 100% 100%
  • GRAFISK DESIGN 100% 100%
Mockup foto af element af hjemmeside vist på en iMac