DAMER & HERRER,

At læse denne artikel betyder sandsynligvis, at du er interesseret i at skabe og udvikle en stærk webtilstedeværelse til dig selv eller din virksomhed.

NP Design BUREAU

DU ER KOMMET TIL DET RETTE STED!

Vi vil gennemgå og diskutere de vigtigste aspekter af et vellykket websted fra bunden eller ændre og optimere en eksisterende hjemmeside. Vi vil dække forskellige emner som design, udseende og fornemmelse, navigation, indholdsstyringsplatforme og selvfølgelig GOOGLE-optimeringer og MARKEDSFØRING.

ALT HANDLER OM BUNDLINJEN!

Sikkerhed, ydeevne og detaljerede analyser og konverteringsteknikker vil også blive dækket, inden dit eller jeres nye websted går i luften på din foretrukne hostingplan.

1. Design & Layout

EN FRYD FOR ØJET OG FANTASTISKE SALGSARGUMENTER

Selvfølgelig er et af de primære aspekter ved en succesfuld & professionel hjemmeside udseendet og fornemmelsen, avancerede designelementer sammen med et professionelt rent layout. Med andre ord visuel slik for øjet og et afgørende salgsargument.

Design vil afhænge af branche og virksomhedens art. Alt fra minimalistiske, rene, moderne med animationer, videoer og andre visuelle effekter.

Fremtidens webstedskoncept skal indeholde et problemfrit navigationssystem, der er let at bruge, for ikke at forvirre slutbrugeren. Strukturen kan være en simple landingssider, omfattende informations site til simple webshops.

Perfekt design skal matche LOGO og virksomhedens farver.

OUR APPROACH

NP Design is a leading web design company established in 2021. We work with both high-profile and small business clients and we strive to deliver very unique, but also visual and modern design concepts within various areas and niches such as craftsmen, webshops, design agencies, consulting companies, photographers and many more.

Our team consists of 3 dedicated professionals; one programmer, coder & developer, one graphic designer and the founder, who is your contact person, marketing specialist and quality control. We can quickly and efficiently execute a project of any complexity. In addition, we employ a number of freelancers – this to secure your bottom line.

WE ARE ALL ON BOARD TO MAKE YOUR PROJECT SUCCESSFUL!

2. Mobil Responsive

Et must til en høj Google placering i 2021!

Mobil responsivitet er en nøglefaktor og et must for ethvert moderne websted for at opnå succes i en ranglisteverden. Ifølge Google-statistik kommer omkring 60% af trafikken fra mobile enheder mens tablet- og desktopmarkeder deler de resterende 40%. Så husk det!

Teknologi, der tilbyder en sådan lydhørhed, kaldes Bootstrap. Det kan fungere i en automatisk tilstand, MEN kan bryde webstedets gengivelser på forskellige enheder. Vi vil finjustere Bootstrap til at understøtte enhver mulig enhed derude, herunder Android, iOS, FireOS, MAC, PC, Linux.

Vores websteder understøtter og skalerer til forskellige skærmopløsninger overalt problemfrit – fra 720/1080p helt op til Retina 4K og 5K. Google vil straffe din domænerangering, hvis Bootstrap -funktionalitet og optimeringer ikke er korrekt konfigureret.

3. Side Management & CMS

HÅNDTER NEMT DIN HJEMMESIDE ELLER WEBSHOP

ÈT andet vigtigt aspekt for en succesfuldt hjemmeside er nemheden ved selv at kunne redigere og vedligeholde indholdet.

Du vil som slutbruger være istand til selv at lave selv komplicerede ændringer selv, uden at have kendskab til kodning eller teknisk snilde. Du vil kunne lave dette med alle relevante enheder, f.eks. Mac, PC, Tablet & Smart Phone.

Der er et utal af CMS aka Content Management System. Vi arbejder altid i WordPress med et tema, fx Divi, Elementor eller Flatsome – alt afhængigt af dine ønsker og behov. Vi finder i dialog ud af, hvilket tema bedst passer til dit projekt.

Anvendelsen af et tema gør det også nemt for dig, med drag & drop funktionalitet, selv at lave ændringer på dit website. Og du får naturligvis altid gratis oplæring.

Grafik der viser, hvilke koder vi bygger hjemmesider i

VORES TILGANG

NP Design har stor ekspertise indenfor alle hjørner af WordPress, WooCommerce og mange forskellige temaer. Alt arbejde tilpasses og modificeres for at øge sikkerheden og funktionaliteten på din fremtidige hjemmeside.

AVANCERET WORDPRESS

Dette er sandsynligvis det mest populære og pålidelige CMS på markedet, som både små virksomheder og mellemstore virksomheder har tillid til. Ekstremt let at administrere, udvide og fortsætte med tilpasset udvikling, hvis det kræves. En klar vinder både i implementering & fleksibilitetssikkerhed.

WOOCOMMERCE

Woocommerce er nok den mest pålidelige og nemmeste platform at anvende til E-Commerce hjemmesider. Derfor har vi valgt at specialisere os i denne løsning. Den gør det nemt for dig at sælge netop de varer, du ønsker. Her får du en særdeles god interface, som kan alt relevant i forhold til at drive professionel webshop.

4. SEO Teknikker

ET KRITISK ASPECKT TIL EN SUCCESFULD HJEMMESIDE

Selv de flotteste præsterende og optimerede hjemmesider er ineffektive og viser manglende konvertinger såfremt de ikke er fintunede med tilstrækkelig ON-SITE SEO teknikker sammen med de gældende Google Guidelines (276 for at være eksakt) efter 2021 standarder. Alle elementer fra selve koden, CSS, Hog Alt tags, billede navn og beskrivelse, herunder Geotagging og Google skema integration skal være fintunet for at opnå maksimal placering på Google og øvrige søgemaskiner.

OFF-SITE ORGANISK SEO

Off-Site SEO er afgørende for den organiske ranking faktor. Det er helt og aldeldes afhængigt af kvaliteten af det håndskrevne indhold, backlink infrastruktur, både internt og eksternt. DA (Domain Authority) kræver en kombination af både diversitet, no follow og do follow backlinks. DA afhænger også af domainets alder og igangværende traffik til hjemmesiden. CF (Citation Flow) er fuldt ud afhængigt af kvaliteten af det forfattede og designede indhold.

GOOGLE ADWORDS
Optimeret Google AdWords betalt kampagne vil sætte gang i hurtigt trafikengagement og vil optimere din side indeksering og placeringer straks efter lanceringen.

ADDITIONAL RESOURCES
Gæsteblogindlæg, krydslink, PBN (High Authority Private Blog Networks) og Active Directory-indlæg vil forbedre webstedets placeringer dramatisk.

VORES TILGANG

NP Design har stor ekspertise indenfor alle hjørner af WordPress, WooCommerce og mange forskellige temaer. Alt arbejde tilpasses og modificeres for at øge sikkerheden og funktionaliteten på din fremtidige hjemmeside.

AVANCERET WORDPRESS

Dette er sandsynligvis det mest populære og pålidelige CMS på markedet, som både små virksomheder og mellemstore virksomheder har tillid til. Ekstremt let at administrere, udvide og fortsætte med tilpasset udvikling, hvis det kræves. En klar vinder både i implementering & fleksibilitetssikkerhed.

WOOCOMMERCE

Woocommerce er nok den mest pålidelige og nemmeste platform at anvende til E-Commerce hjemmesider. Derfor har vi valgt at specialisere os i denne løsning. Den gør det nemt for dig at sælge netop de varer, du ønsker. Her får du en særdeles god interface, som kan alt relevant i forhold til at drive professionel webshop.

VORES TILGANG

NP Design har et unikt kendskab og ekspertise når det omhandler hjemmeside marketing! En korrekt eksekveret marketing kampagne er et must for din hjemmesides placering hos søgemaskinerne samt salg/konventering. Vi er altid foran konkurrenterne og kan sikre BUNDLINJE resultater hurtigt og effektivt.

ON-SITE SEO

NP Design vil optimere kodningen og sidens elementer, så de følger de 276 ranking faktorer og Google Guidelines i 2021.

OFF-SITE ORGANIC SEO

Vi optimerer din hjemmesides indhold i forhold til dine nærmeste konkurrenter gennem en gennemgående analyse og vi etablerer en passende backlinks struktur for at forbedre både DA og CF ranking faktorer. Dette sikrer en øjeblikkelig organisk trafik til din hjemmeside. Vi implementerer også en række andre SEO teknikker.

GOOGLE ADWORDS

Google AdWords vil blive opsat and testet at bidrage til omgående trafik og sikre en optimal side indeksering.

ANDRE SEO TEKNIKKER

Backlinks med høj autoritet og referencelinks vil yderligere forbedre domæneautoritet og organisk trafik.

DU ER I GODE HÆNDER HOS NP DESIGN! NP Design behersker søgemaskineoptimering eller SEO – altså kunsten i at designe dit websted, så søgemaskiner får dit websted øverst i resultaterne – til UG karakter.
VI leverer enestående hjemmeside eksponering til din virksomhed, alt sammen baseret på GOOGLE’s algoritmer og guidelines i 2021!

5. E-Handel

SÅDAN SÆLGER DU BEDST DINE PRODUKTER ELLER TJENESTER ONELINE

E-handel er i de seneste år blevet en enorm niche, der har gjort det muligt for hjemmesider at sælge fysiske eller virtuelle produkter og tjenester direkte fra webstedet. En avanceret e-handelsplatform bør indeholde funktionalitet som kategoriserede produktkataloger, destinationsside med fremhævede produkter og tilbud samt enkelt og problemfrit check-out. Tilpasset valuta, beskatning og forsendelsesmoduler inklusive et avanceret kuponsystem er et must.

BETALINGER & CHECKOUT

Checkout bør understøtte forskellige betalingsmetoder såsom Visa, Mastercard og MobilePay – eventuelt andre, hvis du handler med udlandet. Systemet sporer alle brugere og køb gennem en brugerdefineret database. Systemet skal huske eksisterende kunder via en brugerdefineret login, der afspejler ordrestatus, kundeinformation sammen med ordrehistorik.

VORES TILGANG

VI har en enorm erfaring indenfor E-Handel og har bygget mange succesfulde webshops. Uanset dit behov og grad af kompleksitet, kan vi hjælpe: alt fra mindre og små shops med få produkter til mega shops med flere tusinde varer. Vi tilpasser CMS og Visual Composer-værktøjer til at blive fuldt integreret med din sides e-handelsmotor. Det gør det hurtigt at arbejde med produkter og kategorier, justere priser, rabatter og produktvarianter..

Systemet indeholder et avanceret dashboard til sporing af ordrer, lager og kunder med detaljerede rapporter, der kan tilpasses. Dashboardet kan tilgås fra både MAC, PC, iOS eller Android.

webworks-woocommerceWOOCOMMERCE for WordPress

Dette er den mest populære og sikre e-handelsplatform, der er findes. Her får du et stort udvalg af muligheder og funktioner, som kan tilpasses netop dit behov – det hvad enten det er simpel ordre og betalingshåndtering til lagerstyring, booking systemer og meget mere. Samtidiig er det utrolig let at arbejde i. Det avancerede ordre- og rapporteringssystem understøtter også tablets og mobile enheder af enhver type. Tilpasset moduludvikling og integrationer er mulige for enhver given opgave.

6. Brugerdefineret Udvikling

UDVIKLEDE MODULER TIL ALLE NØDVENDIGE OPGAVER
Mange projekter med særlige ønsker kan kræve tilpasset udvikling og kodning, f.eks. Plug-ins, widgets, CSS (Cascade Style Sheets), form-udløsere, brugerdefinerede databasedrevne moduler og så videre.

LOGIN TIL DOWNLOAD ELLER ADGANG TIL RESSOURCER
Bruger skal registrere sig eller logge ind for at få adgang til bestemte områder af webstedet eller direkte download. Engangsbetalinger eller tilbagevendende betalinger er begge muligheder, som kan tilknyttes.

RESERVATION & BOOKINGER
En kraftfuld løsning til hoteller, restauranter, frisører, kosmetikere og øvrige brancher, hvortil man anvendes bookingsystemer. De fleste systemer er dynamiske kalendergrænseflader, der vil reagere baseret på tilgængelig slot/tider. E-handel kan integreres oven på reservationssystemet for at acceptere betalinger og bekræfte reservationen.

VORES TILGANG

NP Design koordinerede indsats sikrer, at ethvert simpelt eller avanceret projekt bliver fuldført til branchens højeste standarder. Intet projekt er for stort eller for lille hos os.

Projekter kan variere fra brugerdefinerede dynamiske former, interaktiv HTML5-baseret visuel infografik, animation, 3D-integration, bruger-definerede dashboards og grænseflader og så videre.

Brugerdefinerede CSS stilark vil blive bygget til nyudviklede moduler, der matcher webstedets design og muliggør problemfri integration. Streng kvalitetskontrol og test vil blive udført, før modulet går live.

7. Lokale Søgninger

EKSPONERET I VIRKSOMHEDENS LOKALE OMRÅDE ET MUST FOR SEO

Fokus på lokale søgninger er et kritisk punkt for enhver lokal detail- eller serviceorienteret virksomhed. Langt de fleste lokale forretninger er ikke interesseret i landsdækkende dækning og foretrækker en lokal kundekreds, lad os sige inden for en radius af 50 km fra forretningsstedet.

Da vi begrænser dækningsområdet, skærer vi ned på unødvendig konkurrence. Er din virksomhed landsdækkende eller måske international, opbygger vi hjemmesiden med dette i fokus.

TOP 2 LOKALE SØGE MASKINER (DESKTOP/MOBILE)
Der er overvejende to søgemaskiner, som opererer lokalt. Det er Google Maps og Apple Maps. Begge platforme skal være fuldstændig optimeret, for at sikre tilfredstillende resultater i dine kunders søgninger.

VORES TILGANG

NP Design vil levere fremragende resultater i lokale søgerangeringer uanset virksomhedens produkt. Vi er meget erfarne i opsætningen af dette og vil sammen med præcise platformretningslinjer får jobbet gjort!

Hver platform vil blive finjusteret baseret på en detaljeret konkurrentvurdering og andre analytiske data. Opnået trafik fra lokal søgning vil blive videregivet direkte til det nye websted via OpenGraph-teknologi, der drastisk forbedrer webstedet DA (Domain Authority).

Omtrent 60% af al lokal trafik kommer fra mobile enheder, især fra iOS og Android. De resterende 40% er trafik fra stationære maskiner og tablets. Fokus på lokale søgninger er en absolut nøglefaktor for en vellykket lokal detail-/services operation.

8. Sociale Signaler & RSS

SOCIALT ENGAGEMENT ER EN KÆMPE ORGANISK RANGERINGS FAKTOR
Tro det eller ej, Socialt Engagement betyder op til 30% i forhold til din sides organiske rangeringsfaktor ifølge Google Rank Brain realtid algoritme. Det opnås ved på korrekt vis at integrere Open Graph-teknologi (Oprindeligt udviklet af Facebook) til både webstedet og sociale platforme.

SOCIALE SIGNALER & RSS FEED AUTOMATISERING
Eksempler på sociale indlæg kan omfatte sideposter, produktindlæg, portfolioindlæg og naturligvis blogindlæg. Disse indlæg kan automatisk indsendes overalt på sociale medieplatforme via brugerdefinerede RSS-feed scripts. Det får fat i et nyligt tilføjet indhold og distribueres automatisk til alle sociale netværk med det samme.

VORES TILGANG

DU kan altid stole på, at NP Design med vores ekspertise i Social Marketing, kan videreformidle din idé eller markedsføre dit produkt. Som tidligere nævnt er Sociale Signaler brugerengagementet via forskellige sociale netværk. Engagement sender trafik direkte til dit websted via korrekt afstemt Open Graph Technologi.

Der findes mange sociale platforme, men de stærkeste og mest populære er følgende: Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest og Linked In. Socialt engagement sker, når en besøgende liker, deler, giver pins og selvfølgelig kommenterer et delt opslag (kommentarer er det stærkeste sociale signal).

En godt tilrettelagt kampagne på sociale medier skal være meget finjusteret og optimeret til forskellige faktorer såsom demografi, alder, placering, spidsbelastning for besøgende, for blot at nævne nogle få. Vi skal kun målrette kampagnen mod de brugere, der er interesseret i produktet eller tjenesten, din virksomhed leverer. Betalt markedsføring bruges til at målrette mod en gruppe, før det organiske engagement vil starte.

9. VÆRKTØJER til Nyhedsbreve

SÆLG DINE IDEER OG PRODUKTER MED NYHEDSBREVE
Nyhedsbreve er en meget vigtig faktor for en vellykket marketingkampagne for dit nye websted. Værktøjerne kan omfatte målrettet e-mailmarketing, sociale annoncer, postkort osv. Du kan starte en konvertering eller et salg ved at implementere annoncer eller pop-ups på webstedet, herunder specialtilbud og eller rabatter, hvis brugeren tilmelder sig et nyhedsbrev bare ved at angive navn og e-mail adresse.

MAILCHIMP OG ANDRE VÆRKTØJER
Mailchimp er den mest populære og pålidelige nyhedsbrevsløsning på markedet. Det er også GRATIS, hvis du ikke sender mere end 12.000 e-mails om måneden. Mailchimp kan let integreres til dit nye websted via WP Plug-in. Mailchimp har et uafhængigt dashboard til rapporter og analyser. Du kan opsætte flere e-mail kampagner baseret på dine forskellige målgrupper. Umiddelbar statistik vil være tilgængelig, når e-mail kampagnen er afsluttet, herunder antal nye brugere, afmeldinger, spam og se læst/ulæst status. Du kan nemt importere din eksisterende klientdatabase til Mailchimp via CSV -filer.

10. Sikkerhed & Backup

TILSTRÆKKELIG SIKKERHED ER ET MUST I 2021
Korrekte sikkerhedsforanstaltninger skal være på plads for at beskytte både de besøgendes oplysningerne og selve webstedet. Vigtigst er en implementering af et 256 Bit SSL-sikkerhedscertifikat, der gør hele webstedet krypteret og beskyttet mod angreb og kompromittering af data. SSL Certifikatet er også en Google-rangeringsfaktor, da de kræver, at alle websteder er sikret i henhold til deres retningslinjer. Yderligere ressourcer kan bruges, såsom firewalls og DDoS angreb.

ON-SITE | HOSTING | OFF-SITE BACKUP LØSNINGER

Det er af stor betydning at holde dine webstedsdata beskyttet mod tekniske problemer, der forårsager nedetid på webstedet og fører til en større katastrofegenopretning. Backup af hosting bør overvejes og udføres automatisk dagligt af et hostingfirma.

Backup kan automatiseres, så den seneste filstruktur og webstedets databaser bliver sikkert arkiveret. Sikkerhedskopier uden for webstedet skal implementeres, hvis webstedet indeholder kritiske data. Det vil gøre migrationen til den nye hosting let i tilfælde af problemer på datacenteret.

11. Hjemmesidens Hastighed

HASTIGHED ER EN VIGTIG FAKTOR FOR DIN GOOGLE PLACERING
Hjemmesidens ydeevne er en kritisk faktor for både besøgsoplevelse og Googles rangering algoritmer. Slutbrugere bør ikke vente længere end 1,5 sekunder – selv for en visuelt tung hjemmeside – at blive indlæst. Mange teknikker skal implementeres, f.eks. Brug af NEXTGEN -billedkomprimeringsværktøjer, udskydelse af ikke kritiske scripts, JS/AJAX tuning, CSS minificering, doven belastning, ekstern skriftindlejring, hurtig serverens responstid med mere.

12. Analytics & Konvertinger

SPOR ORDRE, FORESPØRGSLER & NYE KLIENTER NEMT
Korrekte analyseværktøjer såsom Google Analytics (TAG Manager) skal konfigureres korrekt på det nye websted for at spore forskellige trafikkilder, nye besøg, trafikindsamling, demografi og besøgendes adfærd. Sådanne oplysninger er afgørende for en vellykket marketingkampagne og kan tilgås via et avanceret dashboard eller via en APP (iOS og Android).

Konvertering er, når en besøgende gennemfører en handling, f.eks. afgiver en ordre, interagerer med sidens indhold, tilmelder sig et nyhedsbrev og mange flere. Et avanceret dashboard indeholder alle de vigtigste elementer og rapporter, såsom tid på stedet, afvisningsprocent og selvfølgelig CTC (Click to Conversion Ratio). Rapporterne kan sorteres i realtid, daglig, ugentlig, månedlig og så videre. Systemet vil erhverve trafikkilden, IP-adressen, besøgendes lokation og den platform, som brugeren anvender til at besøge dit websted.

13. Hosting & Opstart

HURTIG & PÅLIDELIG HOSTING GØR EN VERDEN TIL FORSKEL
Der findes forskellige typer af hostingplatforme. Hos NP Design arbejder vi med Linux Shared Hosting, som er den mest omkostningseffektive løsning (også kaldet Cpanel Hosting). Vi er glade for GoDaddy, som tilbyder 24/7 telefonsupport. Hos GoDaddy kan man få alt fra delte servere til dedikerede CPU’er, båndbredde og meget mere.

HELD OG LYKKE

NP Design

HVORFOR vælge vores webdesign BUREAU?

BETAGENDE DESIGN – UDEN SKYHØJE BUDGETTER!
Vi er et ærligt webdesignfirma, der brænder for de tjenester, vi leverer. Vi bestræber os på at oprette websteder, der ser ud og fungerer efter de højeste standarder og vi tilbyder alt dette til en brøkdel af den pris, som mange virksomheder ville forvente at betale.

At bygge et respekteret og betroet webstedsdesignfirma tager tid, engagement, lidenskab og hårdt arbejde! NP Design er et af Danmarks hurtigst voksende webdesignfirmaer, og vi tror på, at ingen anden virksomhed kan matche vores gode tjenester til de priser, vi tilbyder.

HURTIG Turnaround

JA! Vi kan levere en komplet fungerende hjemmeside på uger IKKE måneder. Webdesign-processen involverer en meget koordineret indsats for at sikre en SUPER-HURTIG og effektiv levering af et projekt af enhver kompleksitet.

Fra 7.000 DKK !!!

JA! Du hørte det rigtigt! NP Design kan, på grund af høj effektivitet, levere grundlæggende webdesignprojekter, herunder tilpassede landingssider, der starter så lavt som 7.000 DKK.
INTET ANDET AGENTUR KAN KONKURRERE!

Z

100% Garanti

JA! Hos NP Design GARANTERER vi webdesignarbejde i særklasse! Vi stopper ikke, før projektet lever op til dine høje forvetninger. Ubegrænset antal ændringer og revisioner, herunder finjustering og udgivelser. ALT ER Dækket!