Billede af Aarhus havn brugt på forsiden af denne hjemmeside

OBS: UNDER OPBYGNING

Spar DYRBAR tid med effektiv Automatisering af din webshop

Hvorfor bruge unødig tid på opgaver som du nemt kan slippe for? NP Design kan hjælpe dig med at automatisere en lang række processer, så du kan fokusere på kernen i din virksomhed!

NP Design er mester i automatisering. Skal regnskabet og rapporteringen gøres mere enkelt og nemt, skal du spare tid på at oprette forsendelser, integrere et e-mail system eller noget tredje, hjælper NP Design dig i mål.

NP Design frigiver tid til det vigtige!

Fordele ved en AUTOMATISERING?

Automatisering forenkler mange processer, som er nødvendige for at drive en succesfuld online forretning, så du sparer dyrbar tid og kan fokusere på din virksomheds kerneforretning.

NP Design kan implementere en række systemer, som kan forenkle bogføring og regnskab, vareforsendelse, lagerstyring, e-mail markedsføring med videre til din WordPress webshop. Vi sørger for, at du bliver grundigt oplært i brugen af systemerne, så du er klar til at få fart på.

NP Design gør det nemt og enkelt at drive din webshop!

Mockup fotos af npdesign.dk forside
Mockup foto af denne hjemmeside vist på en iMac

Grundlæggende systemer til OPTIMERING af din webshop

✓  Bogføring & regnskab
✓  Fragthåndtering
✓  Lagerstyring
✓  Betalingsgateway
✓  Indløsningsaftale
✓  Smarte integrationer
✓  …og meget mere

Bogføring & regnskab

Dinero

Er udviklet til iværksættere og selvstændige. Systemet er særdeles brugervenligt, og de tilbyder med deres pro abonnement en support i verdensklasse 365 dage om året. De har også en gratis version. Pro-versionen koster ca. kr245 / mdr.

E-conomic

Er udviklet til den ambitiøse virksomhed og byder på utallige funktioner, integrationer og applikationer. E-conomic kan væsentligt mere end eksempelvis Dinero og er i det store billede et mere komplekst regnskabssystem. Dvs. de understøtter næsten alle virksomheders behov og foretrækkes af mange revisorer.

Billy

Er udviklet til mindre virksomheder og fås tilmed gratis. Pro-versionen, som inkluderer support hele året koster kr149 / mdr. Systemet anvendes primært til fakturering, regninger og bilag. Der tilbydes
en intuitiv app, hvor man kan udarbejde fakturaer samt uploade bilag og regninger.

Mockup fotos af npdesign.dk forside
Mockup fotos af npdesign.dk forside

Fragthåndtering

Shipmondo

Er et system til fragthåndtering, som vi anbefaler til alle webshops. Systemet integreres med WooCommerce, og letter håndtering af forsendelse betragteligt. Shipmondo tilbyder deres egne fragtaftaler, som i manges tilfælde, er bedre end hvad en mindre webshop selv kan opnå. Smart, billigt og nemt.

Lagerstyring

ATUM INVENTORY MANAGEMENT

Er et nemt, enkelt og gratis værktøj til styring af dit varelager. Det har utallig opsætningsmuligheder og kan alt fra at advare om lav varebeholding til at vise den samlede lagerværdi.

Mockup fotos af npdesign.dk forside